Изборите на 8 май ще бъдат много трудни, но резултатът

...
Изборите на 8 май ще бъдат много трудни, но резултатът
Коментари Харесай

Ковачевски: Изборите още не са решени

" Изборите на 8 май ще бъдат доста сложни, само че резултатът още не е решен. СДСМ в никакъв случай няма да се откаже от европейското бъдеще на страната, тъй като единствено по този начин ще успеем да изградим по-добър стандарт на живот ".

Това съобщи ръководителят на Социалдемократическия съюз на Македноия Димитър Ковачевски на избирателен протест в Сарай.

Кандидатът за държавен глава на СДСМ завоюва 19,92% от гласовете на първия тур на президентските избори против 40,08% за Гордана Силяновска-Давкова, претендент на ВМРО-ДПМНЕ. Двамата отиват на втори тур.

" Приемаме мощното обръщение, което жителите насочиха към нас във изборенния ден. Знаем, че изборите на 8 май ще бъдат доста сложни, само че резултатът още не е решен. Решението е в ръцете на жителите, само че всеки би трябвало добре да намерения по какъв начин ще се отрази на бъдещето ни, в случай че една дясна партия получи прекалено много власт или в случай че се върнем към грозните времена на междуетнически напрежения ", уточни Ковачевски.

Той акцентира, че СДСМ в никакъв случай няма да се откаже от европейското бъдеще на страната, тъй като " единствено по този начин ще можем да изградим по-добро обучение и опазване на здравето, по-ефективна битка с престъпността и корупцията и по-добър стандарт живот за всички жители ".

Парламентарните избори в Северна Македония ще се проведат на 8 май, дружно с втори тур на президентските, напомня БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР