Връща ли се Нана Гладуиш като водеща на Съдебен спор“?

...
Връща ли се Нана Гладуиш като водеща на Съдебен спор“?
Коментари Харесай

Истината от първо лице: Връща ли се Нана като водеща на „Съдебен спор“?

Връща ли се Нана Гладуиш като водеща на „ Съдебен спор “? Това е въпрос, който си задават доста от феновете на предаването за разрешаване на битови проблеми. В събота водещата беше посетител в епизод №1000 на паметното предаване и още веднъж потеглиха клюките дали русокоската няма да се завърне в Нова телевизия.
 

„ Очаквах, че ще ми е доста по-трудно да се върна в студиото и че ще преживея вътрешна драма и катарзис . Но съм приела откровено, че съм предала щафетата на Ромина. Имам щастието да не съм изгонена. И връщането ми в студиото ми донесе наслаждение. За 13 години в „ Съдебен спор “ ми липсват хората, с които съм построила взаимоотношения. Преживяването в него е извънредно. В него виждаме същинските хора с техните откровени страсти, проблеми и прекарвания. Този изблик на непринуденост и откровеност, и то доста наситена, няма по какъв начин да не ми липсва. Привързах се. Това ми носи адреналин, от който след това нуждая се “, показа Нана, която към този момент не е част от „ Съдебен спор ”. В момента тя живее със фамилията си в Америка по гледище на брачна половинка й.

„ Животът ми мина като на лента! ”, добави още тв водещата и си спомни за един от известните репортажи на Жоро Игнатов преди години за тъщата на „ младия меринджей ”. Преди 11 години колоритната Катя стана известна в цяла България, откакто едвам не наби зетя си и Жоро Игнатов. Тогава тя се закани „ да счупи тв приемника ” и гонеше неканените посетители с камъни.

Припомняме, че Гладуиш се сбогува със сълзи на очи със феновете и екипа на предаването през ноември 2023 година „ След всичко към този момент претърпяно, нуждая се да поема в друга посока и да си дам време. Това е един от най-тежките избори, които съм правила. Дори решенията по време на диагнозата ми не бяха толкоз тежки, тъй като бяха предизвестени. Изборът беше сложен, тъй като животът ми мина тук, едни от най-важните стадии ги претърпях дружно с вас, феновете. Благодаря на малкия екран за разбирането, отношението, за поддръжката и за прелестните ми сътрудници. Благодаря и на вас, феновете, че плакахте и се смяхте дружно с мен “. Това сподели тв водещата в последния за нея епизод на „ Съдебен спор “.

След нея щафетата пое манекенката Ромина Тасевска, позната от „ На кафе ”, където беше панелистка. Футболната брачна половинка към този момент няколко месеца води предаването, като мненията дали се оправя с новата си отговорност са спорни, само че най-вече отрицателни. Според източник на „ Уикенд ”, от Нова са отправили предложение на Нана да се завърне в ефир и чакат отговора й. Ако тя откаже да си пристигна, ще се търси ново лице за „ Съдебен спор ”. Откакто предаването се води от Ромина Тасевска, рейтинга е паднал съвсем с една трета.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР