В Съединените щати се провежда страхотен, нов експеримент в политическата

...
В Съединените щати се провежда страхотен, нов експеримент в политическата
Коментари Харесай

Гледане на пазителите: Как медиите в САЩ объркаха отразяването на протестите в кампуса

В Съединените щати се организира страховит, нов опит в политическата физика, като неудържимата морална мощ на ръководените от младежи митинги против геноцидната война на Израел в Газа се сблъсква с неподвижния обект на поддръжката на американския властови хайлайф за него.

В този конфликт две сериозни сили бяха въоръжени: главните медии на Съединени американски щати, които мощно популяризират израелската агитация и оформят доста локални, държавни и национални политики, и бичът на антисемитизма, който беше незаслужено употребен за демонизиране и заглушаване на палестинците и да отклони вниманието от израелския геноцид в Газа, задействан от Съединени американски щати.

Откакто Израел стартира нападението си против Газа, непоколебимата поддръжка на президента Джо Байдън за него подтиква младите американци и ги тласна да се активизират.

Те са формирали решителни обединения с мюсюлмански и арабски американци, евреи, черни, испанци и локални общности, синдикати и църкви. Те са уведомили, че в случай че Съединени американски щати продължат да по...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР