Лидерът на демократите в Камарата на представителите на САЩ Хаким

...
Лидерът на демократите в Камарата на представителите на САЩ Хаким
Коментари Харесай

Конгресмен Джефрис: САЩ може да се намесят в конфликта, ако Украйна бъде победена

Лидерът на демократите в Камарата на представителите на Съединени американски щати Хаким Джефрис не изключва опцията Съединени американски щати да изпратят войски в Украйна, в случай че Киев бъде надвит.

" Не можем да оставим Украйна да падне, тъй като в случай че това се случи, има забележителна възможност Америка да се наложи да се включи в спора - освен с наши пари, само че и с наши войски ", е декларирал той в изявление за CBS News.

Джефрис е уверен, че съветският президент Владимир Путин се стреми да възвърне Съветския съюз и по този метод ще заплаши съдружниците от НАТО.

" Нахлуването на Путин в прилежаща Грузия не спря дотук ", е показал Джефрис, както и " завладяването на Крим в Източна Украйна ".

" Трябва ли да имаме вяра, че пред лицето на този тип поредна експанзия, че в случай че позволим на Владимир Путин да успее в Украйна, той ще спре единствено в Украйна? Разбира се, че не ", е допълнил Джефрис.

Джефрис също по този начин е декларирал, че проруската секта в Републиканската партия набира скорост, той упрекна нея, че забавя утвърждението на в допълнение финансиране за военните потребности на Киев. Според него тази секта " не желае да поддържа Украйна и има вяра, че Русия не е зложелател на Съединените щати ".

В същото време американската администрация неведнъж е заявявала, че Съединени американски щати не имат намерение да разполагат войски в Украйна.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР