Една жена призна, че се отнася по различен начин към

...
Една жена призна, че се отнася по различен начин към
Коментари Харесай

„Глезя дъщеря си, но не и доведената си дъщеря – хората казват, че това е правилното нещо`

Една жена призна, че се отнася по друг метод към биологичната си щерка и доведената си щерка – и изиска отзиви по въпроса.

Майката потърси съвет в известния конгрес AITA на Reddit, задавайки въпроса дали дейностите й са обективни. И наподобява, че болшинството от коментиращите поддържаха позицията й.

Ровейки в персоналния си живот във форума, майката написа: „ Омъжена съм 38F за брачна половинка си 42M. Когато бях на 16, родих щерка ми, Мери, татко ми е труп, само че по този начин или другояче към този момент сме добре Започнах бизнес при започване на 20-те си години и в този момент съм много богата.

„ Съпругът ми има щерка Джейн, която е единствено на една година. по-възрастен от Мери. Оженихме се преди две години... Обективно съм по-заможна от брачна половинка си. Той не е безпаричен, аз просто изкарвам повече пари и финансите в никакъв случай не са били съществена тематика и за двама ни, за благополучие.

„ Сега Мери работи в избрана институция и прави парите си сама и заплаща сметките си. Но аз също обичам да я разглезвам с пари и разкош, поняког...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР