Вместо това ще бъде част от програма, която ще бъде

...
Вместо това ще бъде част от програма, която ще бъде
Коментари Харесай

Висшата лига: Реферът ще носи камера за Кристъл Палас срещу Манчестър Юнайтед

Вместо това ще бъде част от стратегия, която ще бъде прожектирана по-късно през годината, с цел да „ предложи спомагателна визия и образование по отношение на условията за съдийство “ на най-високо равнище, сподели Висшата лига.

„ Бихме желали да благодарим на Кристъл Палас и Манчестър Юнайтед за поддръжката им с този план “, се споделя в изказване на Висшата лига.

Футболната асоциация (ФА) стартира да пуска носени на тялото камери в всеобщите лиги като част от тестване в четири окръга в Англия предходната година за „ възстановяване на държанието на участниците и уважението към реферите “.

Пол Фийлд, президент от Английската асоциация на реферите, беше споделил, че по това време словесното и физическо принуждение над рефери в страната става толкоз неприятно, че животът им е изложен на риск.

Този развой беше уголемен до осем окръжни асоциации през декември предходната година защото цифрите демонстрираха, че обвиняванията в съществени закононарушения против длъжностни лица на мачовете от локалната маса се увелич...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР