Близки на убития Митко от Цалапица са били привикани в

...
Близки на убития Митко от Цалапица са били привикани в
Коментари Харесай

Близки на убития Митко от Цалапица: Опитаха да ни сплашат

Близки на убития Митко от Цалапица са били привикани в Националната следствена работа. Това твърди в своя обява в обществените мрежи чичото на заровения жив юноша Пейчо Малинов.

Той счита, че задачата на призоваването им е била заплашване и предизвестие.

" Аз им споделих, че това няма да ни пречупи  и продължаваме до дъно. В противоположен случай патрони ", написа в обявата си Пейчо Малинов.

" Никой няма да ни спре да търсим истината за убийството на Димитър Малинов! Всички забъркани, които са на независимост, пускат тъжби против нас! По-добре да ги приберат и тях на топло, и те са забъркани в убийството на Димитър Малинов! Справедливост за Митко! Аз съм Митко и няма да мълча! Протестите са законни и няма да ни спрат! Гузен негонен бяга! ", написа пък майката на убития Митко - Атанаска Бакалова.

" Хора, в случай че не беше вашата неотстъпчивост и битка за истината, казусът с убийството на Митето до момента щеше да бъде заметен, та и пропуснат! Възхищавам се на майка му, която не се предава, удивлявам се на околните му, които за момент не не помнят Митко, удивлявам се на всички вас за смелостта и постоянството, с което се борите истината да излезе нескрито! Не сте сами! Убийците би трябвало да получат най тежкото наказване! ", гласи един от мненията на хората, които поддържат околните на Митко от Цалапица в битката им за истината и за правдивост. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР