Старши треньорът на Интер Симоне Индзаги изрази надежда, че клубът

...
Старши треньорът на Интер Симоне Индзаги изрази надежда, че клубът
Коментари Харесай

Индзаги: Искам всички от настоящия състав да останат и за сезон 2024/25

Старши треньорът на Интер Симоне Индзаги изрази вяра, че клубът ще може да задържи главните си играчи през новия сезон.

През сегашния " нерадзурите " завоюваха безапелационно купата в Серия " А ", като за 35 кръга имат единствено две загуби - и двете от Сасуоло, като втората бе нощес.

" Вече приказвах с управлението и заявих, че желая всички от сегашния състав да останат и през идващия сезон. Като се има поради какъв брой доста мачове би трябвало да играем, се нуждаем от по-голям състав, а не от скъсяването му ", разяснява Индзаги, който направи Интер първенец пет кръга преди края.

" Този сезон имахме относително малко травми, само че другия може и да не е такава картината. Затова се нуждаем от по-голяма конкуренция. Знам, че в този момент е време за празненства и почитателите ни желаят да споделим този миг с тях, само че може би това е повода да не се представим задоволително добре против Сасуоло. Имаме още три мача и би трябвало да подходим съществени. Боли ни от това проваляне и с право, само че то не трансформира обстоятелството, че справедливо сме първенци ", сподели още Индзаги пред камерата на Скай Спортс.
 Сасуоло - Интер 1:0 в мач от Серия
Разсеян Интер разреши на Сасуоло да остане в борбата за избавление

ВАР също оказа помощ на " неровердите "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР