Активните мениджъри на активи в САЩ остават изоставени, докато инвеститорите

...
Активните мениджъри на активи в САЩ остават изоставени, докато инвеститорите
Коментари Харесай

Безпомощните притоци помрачават надеждите за съживяване на изстрадалите активни фондове

Активните мениджъри на активи в Съединени американски щати остават изоставени, до момента в който вложителите се връщат на пръсти назад на пазарите посредством фондове за следене на показатели.

Активните взаимни фондове претърпяха приключване от над 50 милиарда $ през първите три месеца на годината, съгласно Morningstar Direct, което ощети огромни мениджъри на активи като Capital Group, T Rowe Price и Franklin Templeton. Вместо това вложителите се концентрират върху тактики, които наблюдават показател вместо тези, които избират акции, изключително борсово търгувани фондове.

Дори за топ дейните мениджъри „ потоците не са огромни и макар че мениджърските екипи се пробват с цел да изложа по-светла страна, мъчно е да се види благонадежден път към свястно усъвършенстване в кратковременен проект “, сподели Бренън Хоукен, проучвателен анализатор на UBS, който обгръща бранша.

Потоците към дейните мениджъри са били латентен толкоз дълго, че „ по-необичайно е да се приказва за интервали, в които потоците не са били слаби пре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР