Предимно слънчево ще бъде времето днес, на Великден, с максимални

...
Предимно слънчево ще бъде времето днес, на Великден, с максимални
Коментари Харесай

Температури до 23 градуса днес

Предимно слънчево ще бъде времето през днешния ден, на Великден, с оптимални температури сред 18° и 23°. Следобедни изолирани валежи ще има единствено в планинските региони.

Много слънчеви часове ни чакат и на Гергьовден! Рано сутринта температурите ще са сред 5° и 10°, а оптималните малко по-високи спрямо през днешния ден - от 21° до 26 градуса. Следобед над планинските региони в Западна България ще е с купеста облачност и на обособени места ще превали и прегърми. Ще духа слаб вятър от юг-югоизток.

По Черноморието вятърът ще е слаб до сдържан, а оптималните температури сред 15° и 19°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

И в планините ще е най-вече слънчево. В следобедните часове единствено на обособени места в масивите в Западна България ще превали и прегърми. Ще духа до сдържан вятър от запад-северозапад.

Във вторник още веднъж не са изключени следобедни изолирани краткотрайни превалявания в планинските региони.

Ще се затопли още и оптималните температури ще са сред 23° и 28°. През идващите дни, обаче на доста места в страната ще има превалявания, в обособени региони ще са краткотрайно интензивни и обилни по количество, с гръмотевични стихии и условия за градушки. Температурите ще се намалят.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР