Великобритания е настроена за мини гореща вълна с температури над

...
Великобритания е настроена за мини гореща вълна с температури над
Коментари Харесай

Предстои мини гореща вълна като 10 слънчеви дни за Обединеното кралство, прогнозирани от Met Office

Англия е настроена за мини гореща вълна с температури „ над естествените “ и до 10 „ доста топли дни “ напред, Met Office е планувал.

Това следва един от най-влажните април в историята от 2012 година насам, с 55% повече дъжд от междинното, следен в някои елементи на страната предишния месец. Гледайки напред обаче, Обединеното кралство е настроено за по-положителна вероятност, защото страната наближава летните месеци.

Според дълготрайната прогноза на Метеорологичната работа за 9-18 май може да има „ доста топли дни “ бъде напред, като температурите ще бъдат малко над естествените. Прогнозата гласи: „ Има мощен сигнал за високо налягане в Обединеното кралство при започване на този интервал, което носи много хубаво и изсъхнало време за множеството региони, въпреки и с неравномерна мъгла и мъгла тук-там всяка заран.

„ Северозападните елементи на Обединеното кралство евентуално са изключение от това, с повече облаци и дъжд на моменти тук. Най-високата е евентуално да резервира въздействието си пре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР