Защо трябваше да бъде сменен два дни преди края на

...
Защо трябваше да бъде сменен два дни преди края на
Коментари Харесай

Денков: Пеевски е доказано корумпиран, за ротацията явно разговаряхме с него, вместо с Борисов

Защо трябваше да бъде заменен два дни преди края на Народно събрание ръководителят на НЗОК? Защо трябваше да го сменим в нарушаване на конституцията? Това, което позволи Желязков, е жестоко нарушаване на реда и Конституцията.

Това съобщи пред Би Ти Ви някогашният министър председател Николай Денков.

Усещането, че можем да вършим каквото си желаеме, трябваше да бъде пресечено. Пеевски може да приказва доста неща, само че той е потвърдено подкупен по американското и по британското законодателство, сподели Денков. Нека да изясни за какво е в листата Магнитски и за какво не може да лети от България в чужбина, той се пробва да сътвори друга паралелна действителност, посочи тезата си Денков.

За ротацията, някогашният министър председател повтори, че „ когато стартира диалогът на ПП-ДБ с ГЕРБ-СДС, ние в действителност разговаряхме с Пеевски, а не с Борисов “. Изборът беше или вършим държавно управление, или се връщаме назад към служебните държавни управления. Понеже имате служебно държавно управление се оказа, че сред Коледа и Нова година енергийният министър на Радев подписва едно съглашение, поради което ние плащаме на турската компания Боташ сега. Ние имахме наша стратегия. ГЕРБ споделиха, но към този момент би трябвало по нашата стратегия, само че ние отказахме, акцентира Николай Денков.

Докато можем да даваме резултати, има смисъл да се ръководи, съгласно мен давахме резултати, съобщи Денков. Ако се огледате ще видите, че съвсем всеки човек в България беше позитивно допрян. За конституционните промени се твърди, че са неприятно, а този, който го твърди, се пробва да скрие, че този вид държавно управление преходно го има и в други страни. Ние не искахме президентът да прави каквото си желае. Има метод по какъв начин да се управляват силите. Договорът с " Боташ " е резултат от едно такова ръководство, разяснява Денков.

За абсурда към основния секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев, Денков сподели, че Живко Коцев няма нищо общо с контрабанда.

" Ако някой твърди, че е покровителстван канал за контрабанда, ще би трябвало да го потвърди ", посочи още Денков.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР