БЕЙРУТ (АП) — Израелски въздушен удар в неделя в град

...
БЕЙРУТ (АП) — Израелски въздушен удар в неделя в град
Коментари Харесай

Израелски удар уби 4 цивилни в Южен Ливан, съобщиха държавните медии

БЕЙРУТ (АП) — Израелски въздушен удар в неделя в град Майс ал Джабал в Южен Ливан умъртви четирима цивилни и рани няколко други, ливанските държавни медии и заяви общината на града.

Ливанската държавна Национална новинарска организация заяви, че стачката се е състояла, „ до момента в който редица поданици на града са инспектирали домовете и магазините си и вредите, които са претърпели “ при предходни стачки. Тези офанзиви бяха осъществени в продължение на седем месеца съвсем ежедневни конфликти сред групировката Хизбула и израелските сили на фона на войната на Израел против съдружника на Хизбула Хамас в линията Газа. в южния ливански град, принадлежащ на Хизбула, който има конфликти с израелските войски от 8 октомври.

Хизбула в неделя съобщи, че е направила минимум 10 офанзиви, ориентирани към израелски военни позиции и съоръжение за наблюдаване покрай напрегнатия Ливан-Израел граница, до момента в който израелската войска съобщи, че е идентифицирала към 40 ракети, които са минали през израелска територия, само че не са...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР