Българският национал - Димитър Митов получи 11 индивидуални отличия на

...
Българският национал - Димитър Митов получи 11 индивидуални отличия на
Коментари Харесай

Димитър Митов спечели куп индивидуални награди в Сейнт Джонстън

Българският национал - Димитър Митов получи 11 самостоятелни оценки на сезонните награди на своя Сейнт Джонстън.

Отборът на стража се бори за оцеляване в елита на Шотландия, като три кръга преди края заема 11-о място, което праща на бараж за оставане в най-горното равнище на локалния футбол.

" Горд съм от представянето си и приемане на самопризнание от почитателите и моите съотборници ме прави благополучен. Наградата на играчите е значима, тъй като те те виждат всеки ден на подготовка. Да спечелиш толкоз доста награди от последователите е чест ", сподели вратарят пред формалния уебсайт на клуба.

Той приказва и за оставащите три мача на тима до края на сезона. " Когато гърбът ти е опрян до стената, единственият път е единствено напред. Трябва да създадем добра подготвителна седмица за мача с Ливингстън. От нас зависи да спечелим мача. На стадий от сезона сме, в който успехите би трябвало да дойдат бързо ".

" Феновете са страхотни. Те ни поддържа вкъщи и на открито. Пътуват огромни дистанции и дават своя принос, което е фантастично. Сега ние би трябвало да им върнем нещо. Трябва ние да дадем своя принос и те да се гордеят с нас ", приключи вратарят.
 Бившият национал Пацо Тигъра е свободен сътрудник
Бившият национал Пацо Тигъра е свободен сътрудник

Ето подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР