Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш изрази разочарованието си

...
Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш изрази разочарованието си
Коментари Харесай

Александър Томаш: Искаме да налагаме млади български футболисти

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш изрази разочарованието си след третата поредна загуба на неговия тим в първата шестица на Първа лига.

" Черно-белите " отстъпиха с 1:2 при семейството си на Левски на " Лаута ".

" Изправихме се против най-организирания тим в играта с топка. Това е отборът в България, който се пробва да играе футбол на европейско равнище. Бяхме в алтернатива дали да заложим на най-хубавото или да дадем късмет на останалите футболисти. Това са най-хубавите мачове. Влязохме по най-хубавия метод в дуела, отбелязахме и гол. Днес не съм удовлетворен от играта ни във фаза отбрана, изключително при статичните положения. Имахме разколебаване в избрани моменти и допуснахме втори гол. През втората част не успяхме да създадем нужните обстановки, с цел да отбележим попадение. Можехме да измъкнем нещо от този мач, само че не мога да се дразня на нито един състезател ", разяснява след срещата Томаш.

Бившият национал на България уточни имената на футболисти, които ще си тръгнат от " Лаута " и изрази предпочитание клубът да развива млади гении.

" Евандро и Бабакар Дион не започнаха като титуляри, тъй като не си преподписаха договорите и от лятото няма да бъдат при нас. Днес започнахме с деветима българи. Искаме да постановяваме млади български футболисти. Ние загубихме шансове си за Европа още през зимата. Не успяхме да надградим тима, който имахме, а той имаше късмет да се бори за орден. Не атакувам управлението. Наясно съм по какъв начин са нещата. При нас зависи от справедливи и субективни фактори. Имаме още два мача, в които ще дам късмет на всички футболисти в състава ", сподели още наставникът на Локомотив.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР