Старши треньорът на Левски Николай Костов бе доволен от двубоя

...
Старши треньорът на Левски Николай Костов бе доволен от двубоя
Коментари Харесай

Николай Костов: Трябва да уважаваме и малките победи

Старши треньорът на Левски Николай Костов бе удовлетворен от дуела против Локомотив Пловдив, извоюван от " сините " с 2:1.

Наставникът отличи съперника и призна, че " смърфовете " са показали съществено предизвикателство пред " синия " отбор.
" Доволен съм от това, което видях и от двата тима. Стана добър мач. Предварително чаках да бъде по-спокоен дуел, а се получи зрелищен мач. Отборът на Локомотив постоянно доставя наслаждение да играеш против него, тъй като Александър Томаш е от треньорите, които схващат играта и ти сервира изненади. Затова и трябваше да поправяме някои неща на почивката. Трябва да почитаме и дребните победи, тъй като имаше доста борба. Поздравявам играчите и на двата тима за това, което предложиха през днешния ден ", съобщи Костов.
Добричанинът призна, че мъчно приема обстоятелството, че столичният отбор няма да взе участие в евротурнирите през идващия сезон.

" Доста тъжно е за нас, само че би трябвало да приемем това, което се случи. Левски е тим, който постоянно би трябвало да усъвършенства играта си и тя би трябвало да бъде главен пиедестал за резултатите. Не можеш да стигнеш върховете, без да изкачиш планината. Изисква се време, само че ние избързваме с някои процеси. Предстоят разбори ", сподели още старши треньорът на " сините ".



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР