Зефен Ксавър влезе в централна банка във Флорида през 2019

...
Зефен Ксавър влезе в централна банка във Флорида през 2019
Коментари Харесай

Започва процесът за осъждане на мъж от Флорида, който екзекутира 5 жени в банка през 2019 г.

Зефен Ксавър влезе в централна банка във Флорида през 2019 година, простреля смъртоносно пет дами и по-късно се обади на полицията, с цел да им каже какво е направил. Сега 12 правосъдни заседатели ще решат дали 27-годишният някогашен стажант в пандиза да бъде наказан на гибел или на пожизнен затвор без подмяна.

Изборът на правосъдни заседатели е плануван да стартира в понеделник в процеса за изговаряне на присъдата след многочислени забавяния, породени от пандемията, правосъдни разногласия и болест на юриста.

Ксавър се призна за отговорен предходната година по пет обвинявания за първо- степен ликвидиране за клането на 23 януари 2019 година в SunTrust Bank в Себринг, на към 84 благи (135 километра) югоизточно от Тампа. Само процесът ще реши присъдата на Ксавър. Встъпителните изказвания се чакат след две седмици, като процесът ще продължи към два месеца.

Неговите жертви включват клиентка Синтия Уотсън, 65, която е била омъжена по-малко от месец; координаторът на банковия касиер Марисол Лопес, 55, ко...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР