Каляри и Лече не се победиха и завършиха при равенство

...
Каляри и Лече не се победиха и завършиха при равенство
Коментари Харесай

Каляри и Лече не се победиха в емоционален мач

Каляри и Лече не се победиха и приключиха при тъждество 1:1 в Сардиния в мач от 35-ия кръг на Серия А. Домакините играха едно полувреме с човек по-малко. Каляри заема 14-о място с 33 точки, на 4 над зоната на изпадащите. Лече е 13-и с 37.

В 16-ата минута Алесандро Дейола стреля от границата на наказателното поле и с превъзходен удар в долния десен ъгъл прати топката в мрежата на Лече. След преразглеждане с ВАР се видя, че Дейола си е поел топката с ръка и попадението не бе прието.
 Монца - Лацио 2:2 в мач от Серия
Монца угаси и дребното искрица вяра на Лацио за ШЛ

Селекцията на Игор Тудор стигна единствено до точката

Десет минути по-късно Каляри въпреки всичко излезе напред в резултата. След осъществяване на корнер Джанлука Гаетано бе пропуснат на границата на наказателното поле, откъдето стреля, а Йери Мина постави крайник на пътя на топката и я отклони във вратата за 1:0.

В 44-ата минута домакините останаха с човек по-малко на терена, откакто Джанлука Гаетано направи просрочен шпагат в краката на неприятелски футболист и получи жълт картон, само че след интервенция на ВАР той бе изпъден с пряк червен картон.

В 63-ата минута Лече опита да стигне до изравнително попадение, откакто Реми Удин нанесе удар от воле от наказателното поле, само че настрана от вратата. Две минути по-късно Сантиаго Пиероти стреля с глава под напречната греда, само че Симоне Суфет съумя да избави.

В 84-ата минута натискът на гостите даде резултат и те съумяха да изравнят резултата. Понтус Алмквист получи топката по десния фланг и напредна, като навлезе в наказателното поле, пусна паралелен пас на голлинията за Никола Кръстович, който на празна врата не сгреши - 1:1.

В заключителните минути на срещата Лече натисна в търсене на поврат и три точки. В 86-ата минута Федерико Баскирото засече центриране от корнер, само че разтресе десния непряк дирек. Две минути по-късно Никола Сансоне също го уцели с удар с глава.
 Сасуоло - Интер 1:0 в мач от Серия
Разсеян Интер разреши на Сасуоло да остане в борбата за избавление

ВАР също оказа помощ на " неровердите "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР