Съпругата на принц Хари - Меган Маркъл, отново оглави негативна

...
Съпругата на принц Хари - Меган Маркъл, отново оглави негативна
Коментари Харесай

Меган Маркъл се оказа най-недолюбваната знаменитост

Съпругата на принц Хари - Меган Маркъл, още веднъж оглави отрицателна класацията. Тя стана най-нехаресваната звезда. Списъкът е формиран въз основа на анкета. Първо място в него зае херцогинята на Съсекс, а принц Хари е на четвърта позиция.

Преди три години принц Хари и Меган Маркъл оповестиха, че отхвърлят да извършват кралски отговорности и желаят да живеят елементарен живот. След това те направиха редица гръмки изказвания, които съществено навредиха на връзките им с кралското семейство. В същото време админът на уеб страницата на английското кралско семейство отстрани купата на принц Хари " Негово кралско височество “ от съответния раздел на портала, напомня vesti.bg.

На второ място в класацията е не по-малко известната американска актриса Амбър Хърд, която се прочу със скандалния си бракоразвод със звездата от " Карибски пирати " Джони Деп. И двете звезди бяха въвлечени в правосъдни процедури. Жури призна Хърд за отговорна за клюка по делото за отбрана на достойнството и достолепието на Деп.

Третото място зае Елън Дедженеръс. 66-годишната телевизионна водеща беше основната звезда на шоуто, което продължи 19 сезона - от 2003 до 2022 година Въпреки известността си шоуто " беше помрачено от обвинявания в токсично държание ", напомня изданието.

В челната петица попадна и американската телевизионна водеща, актриса и продуцент Опра Уинфри. Именно на нея през март 2021 година принц Хари и Меган Маркъл дадоха изявление, в което упрекнаха околните си в равнодушие, непрекъснат напън и даже расизъм. А през 2023 година Опра Уинфри беше изправена пред отрицателна реакция за използването на медикаменти за намаляване, макар че беше дълготраен дипломат на Weight Watchers.

В класацията попадат още имената на Крис Браун, Ким Кардашиян, Кание Уест, Кайли Дженър и др.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР