ЙОХАНЕСБУРГ (АП) — Бившият южноафрикански президент Джейкъб Зума се оплака

...
ЙОХАНЕСБУРГ (АП) — Бившият южноафрикански президент Джейкъб Зума се оплака
Коментари Харесай

Бившият южноафрикански лидер Зума обещава работни места и безплатно образование, докато лансира партиен манифест

ЙОХАНЕСБУРГ (АП) — Бившият южноафрикански президент Джейкъб Зума се оплака в събота за високите равнища на беднотия измежду черните южноафриканци и даде обещание да сътвори работни места и да се оправи с престъпност, когато започва манифеста на новата си политическа партия преди дълго чаканите избори в страната.

Той сподели на хиляди поддръжници, които се събраха на стадион „ Орландо “ в Йоханесбург, че партията му ще построи заводи, където ще бъдат наети доста хора и ще обезпечи гратис обучение за младежите в страната.

„ Искаме нашите деца да учат гратис, изключително тези от бедните семейства, тъй като бедността, която имаме, не е основана от нас. Създаден е от заселници, които завзеха всичко, в това число и земята ни. Ще вземем всички тези неща назад, ще създадем пари и ще образоваме децата си “, сподели той.

Той също по този начин даде обещание да промени конституцията на страната, с цел да възвърне повече пълномощия на обичайните водачи, като сподели, че тяхната роля в обществото е бяха понижен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР