Участието на ЦСКА-София в европейските турнири не е застрашено и

...
Участието на ЦСКА-София в европейските турнири не е застрашено и
Коментари Харесай

От ЦСКА-София успокоиха феновете си, че глобата е платена и лицензът за евротурнирите не е застрашен


Участието на ЦСКА-София в европейските шампионати не е застрашено и санкцията от УЕФА е платена. Това разгласи клубът след новината за глоба, наложена от Европейската футболна федерация поради " несъблюдение на критериите за лицензиране във връзка с просрочените отговорности ".

" Армейците " обявиха, че знаят за санкцията от месец насам и тя към този момент е платена. Лицензът за присъединяване в европейските клубни шампионати не е под въпрос, пишат от ЦСКА. " Червените " чакат единствено публично да получат съобщение, че имат подобен. Мониторингът от УЕФА за идващите три сезона, обаче остава. 

" Във връзка с новината за наложената ни от УЕФА финансова санкция, бихме желали да успокоим, че клубът е осведомен за проблема, като публично удостоверение за наказването имаме от 19.04.24 година, а цялата сума от 450 000 евро и всички спомагателни разноски бяха платени на футболната централа на 16.05.24 г ", оповестяват " алените ".

" С това получихме увещание, че лицензът за присъединяване в европейските клубни шампионати за идващия сезон (24/25) не е заплашен и остава неговото официализиране ", прибавят от клуба.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР