Влиятелен човек с големи размери твърди, че служител на летището

...
Влиятелен човек с големи размери твърди, че служител на летището
Коментари Харесай

Инфлуенсър с големи размери избухна служителка на авиокомпания за отказ да бута инвалидна количка, тъй като тя „почти припадна“

Влиятелен човек с огромни размери твърди, че чиновник на летището е отказал да бута инвалидната й количка в акт на дискриминация по отношение на тежестта й.

Jaelynn Chaney сподели на TikTok, че нейното тестване на летище SeaTac „ ще ви шокира “. 27-годишната жена от Ванкувър сподели, че е поискала помощ за инвалидна количка по време на полета си, само че назначеният й чиновник се отдалечил, когато схванала, че Джейлин е огромна, твърди авторитетният човек.

Въпреки че Jaelynn може да върви, тя нормално желае достъп за инвалидна количка. Звездата в обществените медии, която преди този момент е почнала петиции за по-добри условия за летци с огромни размери, сподели, че е останала без мирис, до момента в който се изкачва по „ един от най-дългите реактивни мостове, които в миналото съм срещала “.

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Майка на четири деца е трагично смазана от падащо дърво измежду опустошителни стихии в Тексас

Тя добави: „ Дори когато й споделих, че в действителност нуждая се от стола и би трябвало да ми разреши да седна на него, тя жестоко ме иг...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР