ПОРТЛАНД, Орегон (AP) — Две първични избори на демократите за

...
ПОРТЛАНД, Орегон (AP) — Две първични избори на демократите за
Коментари Харесай

В първичните избори на Демократическата партия в Орегон, крилата на прогресивната партия и истаблишмънта се борят за места в Камарата на представителите на САЩ

ПОРТЛАНД, Орегон (AP) — Две първоначални избори на демократите за места в Камарата на представителите на Съединени американски щати в Орегон биха могли да оказват помощ да се разкрие дали гласоподавателите на партията клонят повече към прогресивната или открити фракции в сериозна година на президентските избори.

3-ти конгресен окръг на щата, който включва огромна част от демократичния Портланд, ще има първите си открити първоначални избори на Демократическата партия от 1996 година насам с пенсионирането на американския представител Ърл Блуменауер.

Двама претенденти с сходни платформи водят в набирането на средства: Максин Декстър, доктор и представител на щата с два мандата, и Сушила Джаяпал, някогашен комисар на окръг, подкрепена от американския сенатор Бърни Сандърс от Върмонт. Джаяпал е сестра на представителя на Съединени американски щати Прамила Джаяпал от щата Вашингтон, която ръководи Прогресивната група на Конгреса.

Докато външните пари и изказванията за интервенция на републиканците са белязали конкуренцията, националните демокра...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР