Вълна от съпричастност към 11-годишния Денислав от Велико Търново след

...
Вълна от съпричастност към 11-годишния Денислав от Велико Търново след
Коментари Харесай

Добрата новина: Събрани са парите за лечението на 11-годишния Дени

Вълна от съпричастност към 11-годишния Денислав от Велико Търново след репортажа, който bTV излъчи за неговия вик за помощ.

Само за два дни е събрана нужната сума за лекуването на момчето. Така на 16 май той ще замине за Турция и ще бъде опериран.

В благотворителната идея се включиха учители, съученици и другари на Денислав, които всеки ден неразделно са до него, с цел да му дават сили и кураж.

 Зов за помощ: 11-годишно момче се нуждае от животоспасяваща интервенция България 2 мин. Зов за помощ: 11-годишно момче се нуждае от животоспасяваща интервенция  Благотворителен базар за набиране на средства за лекуването на млад мъж България 2 мин. Благотворителен базар за набиране на средства за лекуването на млад мъж  Събраха се средствата за лекуването на оператора Цветомир Николов България 2 мин. Събраха се средствата за лекуването на оператора Цветомир Николов  Зов за помощ: 11-годишно момче се нуждае от животоспасяваща интервенция България 2 мин. Зов за помощ: 11-годишно момче се нуждае от животоспасяваща интервенция  Благотворителен базар за набиране на средства за лекуването на млад мъж България 2 мин. Благотворителен базар за набиране на средства за лекуването на млад мъж  Събраха се средствата за лекуването на оператора Цветомир Николов България 2 мин. Събраха се средствата за лекуването на оператора Цветомир Николов

Припомняме, че детето е с киста на мозъка и има потребност от незабавно лекуване. Животоспасяващата интервенция коства близо 34 000 евро – сума, непостижима за фамилията му.

Всичко стартира преди 6 месеца с леко главоболие. „ Мислехме, че са елементарните главоболия, които получава всеки един човек, само че във времето зачестяваха тези недоволства до един миг, в който получи по-сериозен припадък “, описа пред bTV Гинка Борисова, майка на Дени.  

След това фамилията на момчето чува и диагнозата – киста на мозъка. Лекарите споделят, че би трябвало да се направи интервенция допустимо най-бързо, тъй като положението му е животозастрашаващо.

Снимка: btvnovinite.bg

„ Три месеца не би трябвало да отивам на тренировки. Цяло лято, а имам 4 надпревари, които ми предстоят. Спортът ми носи всичко. И доста мощ. И медали “, показа Дени, който тренира спортна гимнастика.

Снимка: btvnovinite.bg

Сега вярата е, че след интервенцията ще може още веднъж да се върне в залата при приятелите си.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР