Новият властелин на Испания Реал (Мадрид) ще получи своята шампионска

...
Новият властелин на Испания Реал (Мадрид) ще получи своята шампионска
Коментари Харесай

Реал Мадрид няма да получи трофея от Ла Лига в своя дом

Новият владетел на Испания Реал (Мадрид) ще получи своята шампионска купа още в идващия дуел, при гостуването на Гранада в събота, а не на своя стадион " Сантиаго Бернабеу ", оповестява " Марка ". Съставът на Карло Анчелоти стана неосъществим на върха, през миналата съботна вечер, откакто Барселона загуби от Жирона с 2:4. По-рано, в същия ден, " белият балет " бе съкрушил Кадис с 3:0, само че трябваше да се изчака крайния резултат от каталунското дерби.

По тази причина на " Бернабеу " нямаше празненство. От Реал се надяваха да получат купата си на своя стадион - примерно на 14 май при домакинския мач против Алавес. От Ла Лига обаче са взели решение да се придържат към разпоредбите, съгласно които наградата се връчва на първенеца в първия му вероятен дуел. В случая това ще стане идната събора на " Лос Карменес ", в Гранада.

Все още не е ясно дали връчването ще е преди старта на мача, или след края му. Мъчително за домакините е, че това несъмнено ще съвпадне с мига на тяхното изпадане от испанския хайлайф. Четири кръга преди края Гранада е на 11 точки от избавителното 17-о място, където сега е Майорка. Така е доста евентуално да забележим както ликуващи посетители от Мадрид, по този начин и ридаещи домакини от Гранада.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР