Ръководителят на платформата за блокчейн анализи CryptoQuant вярва, че Биткойн

...
Ръководителят на платформата за блокчейн анализи CryptoQuant вярва, че Биткойн
Коментари Харесай

Биткойн все още не е приключил бичия си цикъл – какво да следим

Ръководителят на платформата за блокчейн разбори CryptoQuant има вяра, че Биткойн (BTC) сега е единствено по средата на своя бичи цикъл.

Ки Йонг Джу твърди, че пазарната капитализация на BTC се усилва с по-бързи темпове от осъществената й капитализация, наклонност, която той чака да продължи почти две години.

Метриката за осъществена капитализация пресмята цената на всеки Биткойн при последното му придвижване, като оказва помощ да се оцени какъв брой притежатели са на облага или на загуба.

, изясни Йънг Джу.

[reamdore id= ”111362″]

Към момента на писане на публикацията BTC се търгува на $66,900. Водещата криптовалута по пазарна капитализация записва скок от около2% през последните 24 часа и повече от 10% през последната седмица.

CryptoQuant също по този начин отбелязва, че краткосрочните притежатели сега продават BTC на ниски, което демонстрира, че търговците са изчерпали своите неосъществени облаги и понижава натиска за продажба на пазара на BTC.

Освен това Биткойн балансите на бюрата за извънборсова търговия (OTC) се стабилизираха, което допуска, че на пазара навлиза по-малко предложение.

 Въпреки това, анализаторската компания предизвестява, че търсенето от страна на дълготрайни притежатели и огромни вложители би трябвало да се форсира, с цел да се резервира ценовото рали.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР