Фондация Fantom представи нова информация за иновативния си блокчейн от

...
Фондация Fantom представи нова информация за иновативния си блокчейн от
Коментари Харесай

Fantom разкрива нови подробности за новия си блокчейн

Фондация Fantom показа нова информация за новаторския си блокчейн от първи пласт - Sonic Network, който ще се свърже с Етериум посредством мост от втори пласт. Тази връзка ще разреши на Sonic да употребява обширната потребителска база, ликвидността и другите протоколи на ETH.

Чрез консолидираното на Sonic Network със Sonic Bridge се предлага неповторима екосистема, която се възползва както от блокчейн от първи пласт, по този начин и от личен достъп до Етериум . Тази интеграция сплотява ниските разноски, мащабируемостта и скоростта на  първи пласт с преимуществата за сигурност на моста от втори пласт, позволявайки натурален достъп до ETH и неговите активи.

Разработката на Sonic бе прецизна, като кулминационната точка ѝ беше осъвременената верига Opera, която в този момент може да обработва 2,000 транзакции в секунда, което доста понижава разноските и условията за предпазване. Тази платформа от последващо потомство има за цел да даде опция на децентрализираните приложения (dApps) и общностите да процъфтяват.

При старта на веригата Sonic предлагането на токени $S ще се изравни с това на $FTM , което ще улесни плавния преход, както се твърди в прессъобщението. Гласуването за ръководство ще разреши на потребителите да мигрират своите токени $FTM към токени $S в съответствие 1:1 по време на генезиса. Този преход предлага на разработчиците, приложенията и потребителите в границите на екосистемата Fantom опция да преминат към тази нова платформа.

Първоначално миграцията ще бъде двупосочна и ще разрешава на потребителите да минават сред токени $FTM и $S. Тъй като $S ще съществува извънредно в Sonic, а $FTM – в Opera, като мостът ще улесни този продан. Това подсигурява безпроблемна миграция на потребителите на Opera към Sonic.

След преходния интервал обаче миграцията ще стане еднопосочна от $FTM към $S. Това известие би могло в допълнение да увеличи цените на Fantom (FTM), които към този момент се усилиха през последната седмица. Към момента на писане на публикацията Fantom (FTM) се търгува на цена от $0.8833, което е растеж от над 9%, а пазарната му капитализация е $2.4 милиарда.

През миналата седмица цената на Fantom се увеличи с близо 25%, което се дължи на нарастването на общата заключена стойност (TVL) на протокола.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР