Cardano (ADA) наскоро се очерта като един от най-добре представящите

...
Cardano (ADA) наскоро се очерта като един от най-добре представящите
Коментари Харесай

50% от притежателите на Cardano скоро може да са на печалба – ето защо

Cardano (ADA) неотдавна се очерта като един от най-добре представящите се активи на пазара на криптовалутите.

Към момента на писане ADA се търгува на цена от $0.48, отбелязвайки нарастване от към 9% на седмичната графика.

Пазарно показване на Cardano и рентабилност на притежателя

Преди това имаше опасения, че Cardano може да изпадне от топ 10 по пазарна капитализация, нo неотдавнашният скок на цените оказа помощ за затвърждаване на позицията му. Въпреки това единствено 40% от притежателите на ADA сега са на облага, съгласно данни от IntoTheBlock, като 55% търпят загуби.

Потенциални равнища на поддръжка и опозиция

Ситуацията може да се усъвършенства за притежателите, в случай че цената на ADA продължи да пораства. За да се промени коефициентът на доходност, ADA би трябвало да доближи междинна цена от $0.49. На това равнище има почти 65,590 адреса, държащи общо 792.58 милиона токена, закупени на цени сред $0.48 и $0.50.

Този клъстер от адреси може да обезпечи поддръжка за ADA, само че търговците би трябвало да бъдат внимателни. Голяма централизация на покупки на тези равнища може да докара до напън за продажба, в случай че цената доближи базата на междинните разноски, евентуално създавайки опозиция към $0.50.

Блокчейн знаци и пазарни настроения

Данните от веригата демонстрират, че ADA може да преодолее съпротивата от $0.50. Според данни на Santiment, размерът на търговия на Cardano неотдавна доближи седмичен връх от $460.77 милиона, което демонстрира възходящ интерес. Ако това нарастване на размера продължи, ADA може скоро да доближи $0.50, евентуално да го откри като ново равнище на поддръжка и да увеличи доверието в капацитета на токена.

Дългосрочна вероятност за ADA

Гледайки по-напред, вероятностите на ADA наподобяват обещаващи, при изискване че настоящият пазарен цикъл остане удобен. Историческите данни демонстрират, че вложителите на дребно държат 71.91% от общото предложение на ADA, до момента в който междинните вложители управляват 19,47%, а китовете съставляват 6.82%. Последният път, когато китовете държаха близо 8% от предлагането на ADA, беше през 2021 година, което съответствува с пиковата цена на ADA от над $3. Ако огромното струпване се възобнови, ADA може да има късмет да преразгледа предходните си върхове.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР