Италианската порчета е специално ястие от печено на шиш свинско

...
Италианската порчета е специално ястие от печено на шиш свинско
Коментари Харесай

Тези прости запечени свински пържоли могат да се похвалят с вкуса на порчета без никаква работа

Италианската порчета е особено ядене от печено на шиш свинско месо, овкусено с билки, копър и чесън. Вкусно е, само че прекомерно комплицирано за вечеря през седмицата. За да придадем на свинските пържоли същия вкусов профил с по-малко работа, ние стеснихме съставките до тези, които са най-подходящи за печене на котлона.

В тази рецепта от нашата книга „ Средиземноморска вечер във вторник “, която включва подобаващи за делничните вечери ястия от района, смесваме дружно сол, черен пипер, розмарин, семена от копър и люспи от червен пипер в мелничка за подправки, след което втриваме сместа от подправки върху нарязани свински пържоли с кости, преди да ги запържим, до момента в който покафенеят добре.

След като котлетите се сварят, тиганът се деглазира с малко вода, с цел да се освободят ароматните запечени части. Течността е обогатена с масло и овкусена с лимонен сок, с цел да се сътвори елементарен ослепителен и кондензиран сос за тиган за край. Свежа салата от копър и билки балансира благосъстоянието на месото.

Не из...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР