има достатъчно.Звездата от Подземен свят“ наскоро реагира на спекулациите около

...
има достатъчно.Звездата от Подземен свят“ наскоро реагира на спекулациите около
Коментари Харесай

Кейт Бекинсейл отговаря на обвиненията в пластична хирургия, докато критикува „Коварния тормоз“

има задоволително.

Звездата от „ Подземен свят “ неотдавна реагира на спекулациите към пластичната хирургия, която може да си е направила или не, като в същото време укори тормозът, с който се е сблъсквала през годините заради външния си тип.

„ Мразя да приказвам за това, тъй като ненавиждам да прибавям към този диалог, само че го върша, тъй като подлият тормоз от всевъзможен тип с времето взема жертви “, написа Кейт в Instagram на 5 май. „ Всеки път, когато обявявам нещо – и апропо, това е по този начин откогато бях на към 30 години – ме упрекват, че съм имала неузнаваема операция/използвам ботокс с пълнители/обсебена съм от това да наподобявам по-млад и в действителност е толкоз изтощителен и едвам доловимо циничен метод да тормозиш човек. "

„ Аз в действителност не върша нито едно от тези неща ", продължи тя. „ Дори си направих труда да накарам еластичен хирург изрично да съобщи, че не го върша и не го върша, и все пак всякога, когато има припев на „ Боже мой, ти си неразпознаваем “, „ О, боже, ПЛАСТИКА...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР