Хулен Лопетеги се е съгласил да стане мениджър на Уест

...
Хулен Лопетеги се е съгласил да стане мениджър на Уест
Коментари Харесай

Медиите в Англия: Лопетеги се е съгласил да стане мениджър на Уест Хям

Хулен Лопетеги се е съгласил да стане управител на Уест Хям, съгласно известия в медиите в Англия. 57-годишният някогашен селекционер на Испания, Реал Мадрид и Уулвърхямптън е покрай завръщане на „ Лондон Стейдиъм “, в случай че актуалният титуляр Дейвид Мойс напусне клуба. Испанецът беше свързван в медиите и с Байерн Мюнхен.

61-годишният Мойс управлява Уест Хям от 2019 година, само че договорът му изтича в края на сезона и отхвърли да разисква бъдещето си в клуба до края на последния им мач против Манчестър Сити на 19 май.

Уест Хям беше разрушен с 0:5 от Челси в неделя, с цел да постави завършек на слабите си очаквания да завоюва европейска подготовка за четвърти следващ сезон.

Тежкото проваляне идва на фона на тъждество с 2:2 против Ливърпул и загуба с 2:5 от Кристъл Палас и в този момент те са на девето място в таблицата на Висшата лига при два мача преди края.

„ Чуковете “, спечелили в Лига на конференциите Европа през предишния сезон, също отпаднаха от Лига Европа предишния месец на 1/4-финалите, откакто бе отстранен от Байер Леверкузен.

Лопетеги изведе Уулвс на безвредно място през предишния сезон, само че напусна клуба след девет месеца в навечерието на новата акция във Висшата лига през август след спор с управление.

Бившият началник на Порто и Севиля издигна Уулвс от дъното на таблицата до 13-то място по време на престоя си отпред.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР