Отборите на Милан и Дженоа направиха зрелищно равенство 3:3 в

...
Отборите на Милан и Дженоа направиха зрелищно равенство 3:3 в
Коментари Харесай

Милан и Дженоа не се победиха в шестголов трилър

Отборите на Милан и Дженоа направиха зрелищно тъждество 3:3 в мач от 35-ия кръг на Серия А. " Росоноерите " остават втори с актив от 71 точки, до момента в който Дженоа е на 12-о място с 42 точки.

Първи в мача поведе отборът на гостите. Още в 5-ата минута Матео Ретеги получи опцията да извърши дузпа и бе прецизен от бялата точка за 1:0.

Възпитаниците на Стефано Пиоли съумяха да изравнят в самия завършек на първата част. Тогава Алесандро Флоренци засече центриране от директен свободен удар и с глава прати топката в мрежата на Дженоа.

Калеб Екубан даде нова преднина на гостите в 48-ата минута, когато също стигна до центриране и стреля с глава около вратаря на Милан. " Росонерите " дадоха отговор стремително, като четири минути по-късно Самуел Чуквуезе се разписа. Попадението му обаче бе анулирано поради засада.

Все отново в 72-ата минута домакините още веднъж възвърнаха паритета, като този път прецизен бе Матео Габия. Само три минути по-късно Оливие Жиру реализира цялостния поврат. ВАР преразгледа голът му за възможна засада, само че в последна сметка съдията Алесандро Пронтера уточни центъра и голът беше зачетен.

Автогол донесе точката за Дженоа. В 87-ата минута Малик Тиау прати топката в личната си врата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР