Те получиха най-много комплименти и най-много точки, но останаха на

...
Те получиха най-много комплименти и най-много точки, но останаха на
Коментари Харесай

Ето какво отговориха Дара и Джими за второто място в Денсинг старс:

Те получиха най-вече похвали и най-вече точки, само че останаха на второ място след спечелилите Неделя Щонова и Атанас Месечков, проговориха за това по какъв начин одобряват обстоятелството, че купата не е у тях след толкоз мощно показване и хиляди суперлативи.

“Няма проблеми! На мен мъжът ми ми направи една огромна купа от цветя, която ми е у дома и ухае много по-добре от същинската купа, тъй че съм щастлива! А и най-хубавото нещо, което ние успяхме да спечелим като екип, това са сърцата на цяла България, за което сме безпределно щастливи, тъй като тях не можеш да ги излъжеш – нито сърцето, нито очите на хората ” – съобщи певицата при гостуването си в “Преди обед ” дружно със своя театрален сътрудник.

Запитана по какъв начин си изяснява, че зрителският избор им е отредил второто място в “Денсинг старс “, Дара отсече сбито: “Няма да го разясня! ” и се обърна към Джими с въпрос: “Но в случай че искаш ти нещо да кажеш за зрителският избор?… ”

“Аз също нямам какво да кажа… Много е интересно… Всеки един заслужаваше да завоюва, дано по този начин да кажа, и да бъде на край.Всички, които сме положили тези неимоверни старания в това предаване. Това са 7 дни в седмицата – без отмора, ние сме в залата от сутринта до вечерта.

Точно поради това считам, че всеки един, който е съумял да отдели това време и е съумял да стимулира себе си, заслужава да завоюва ” – изясни той и акцентира:

“Най-важното нещо, което успяхме ние, е че спечелихме сърцата на хората, спяхме да ги развълнуваме, да покажем, че в действителност сме вложили сърце и не ни е било безразлично. Не сме го правили единствено поради шоуто, а да покажем изкуство на тази сцена ”.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР