Водещата на Sky News Breakfast Кей Бърли информира последователите си

...
Водещата на Sky News Breakfast Кей Бърли информира последователите си
Коментари Харесай

Бъдещето на Кей Бърли в Sky News разкри след отсъствието й от телевизионните екрани

Водещата на Sky News Breakfast Кей Бърли осведоми почитателите си за бъдещето си в шоуто, откакто изчезна един ден след завръщането си след няколко седмици.

Кей осведоми почитателите, че е подготвена да възобнови ролята си и да работи както нормално в понеделник идната седмица [20 май] и се е отдръпнала единствено с цел да участва на конференция в ирландското посолство, с цел да приказва с публицисти. 63-годишната водеща неотдавна се върна в ефир след няколко седмици неявяване, откакто разкри, че поддържа сестра си, която се бори с рак. Тя също се мести и по-рано този месец разгласява позитивна здравна информация за здравното лекуване на Жаклин, като показа спомен фотография.

Въпреки това, по-рано тази седмица Кей накара феновете да гадаят, откакто изчезна от Sky News Breakfast един ден след завръщането си на екрани. Въпреки това, като се обърна към обществените медии, до момента в който разхождаше кучето си в Хайд парк в Лондон, тя сподели на феновете си, че е била в ирландското посолств...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР