Засилен трафик към София и другите големи градове в последния

...
Засилен трафик към София и другите големи градове в последния
Коментари Харесай

Голямото завръщане: Хиляди в капана на тапа на АМ "Тракия" към София, има леки катастрофи

Засилен трафик към София и другите огромни градове в последния от серията почивни дни. Продължават и инспекциите на „ Пътна полиция “. Общо над 8000 чиновници вземат участие в акциите по празниците.

Най-натоварени са маршрутите по автомагистралите, както и към граничните пунктове - най-много от Гърция и Турция. В региона на Симитли в понеделник по обед се образува запушване, съобщи ИА Фокус.

И през днешния ден ще има промени в придвижването по автомагистрала „ Хемус “, с цел да не се образуват тапи. В тунел „ Топли дол " ще се обособят две ленти в посока София и една за Варна. През „ Правешки ханове " ще има две ленти в посока София и ще се ограничи придвижването за Варна.

Огромна запушалка се е образувала и на Автомагистрала " Тракия " в посока София. Задръстването е в региона на Пазарджик, към 90-и километър. Автомобилите се движат извънредно постепенно по аутобана

Има леки произшествия, за благополучие, без потърпевши.

" Автомагистрала Тракия от Пазарджик в посока София има доста ПТП - та и за благополучие са леки. Бъдете деликатни и търпеливи ", зоват от фейсбук групата " Катастрофи в София ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР