Със затоплянето на времето все по-често виждаме мотористи по улиците.

...
Със затоплянето на времето все по-често виждаме мотористи по улиците.
Коментари Харесай

Шофьор: Заради такива като вас мотото пази моториста губи смисъл ВИДЕО

Със стоплянето на времето все по-често виждаме мотористи по улиците. Често обаче почитателите на двуколесните транспортни средства получават рецензии. Сред главните аргументи за това са, на моменти рисковото им държание на пътя, както и издаваният от тях звук.

Двама мотористи са видяни от водач в Сливен да демонстрират уменията си на пътното платно. Покрай колата поредно минават водачи, застанали единствено на задна гума. Това предизвика и въпросът дали апелът „ пази моториста “ има място в този случай.

Ето какво показа свидетел във Фейсбук:

„ Като човек карал мотор се пробвам да намеря смисъл във видеото по-долу. Уви, не съумявам. Да спреш, да си свиеш номера по този начин, че да не се вижда, с цел да можеш да караш по подобен метод безнаказано... Еми момчета, доста крепко, само че тъкмо вие нямате място на пътя! Заради такива като вас мотото " пази моториста " губи смисъл, тежест и звучи безочливо и лицемерно. “

„ Как да ги пазиш такива, като те сами не се пазят, “ разяснява различен.

„ БургаШко шосе, 400м преди Лукойла и разклона за гробищата. Дано не са бързали за там, “ написа мъж.

„ Хората те виждат като подобен, какъвто им се представиш. Ако се държиш като донор, гледат на теб като на донор. При тази скорост и на задна гума моториста няма късмет да реагира, в случай че някой излезе от пресечката към гробищата - не тъй като няма умения, а тъй като никой към момента не отменил законите на физиката. Лошото е, че излезлия най-вероятно ще е в правото си, аз съм надалеч с колата, а мотористите не се виждат в първия миг, а в идващия към този момент са на капака, или вътре в купето на автомобила. Точно на това място преди няколко години убиха моторист по този метод..., “ добавя създателят.

„ Откачалници без мозък, с боза в главата. “

„ Нека карат момчетата, единствено да избират по-безопасни места. “



Кадри: Bar Arms
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР