Русенец буквално изригна в Мрежата. На човека му е дошло

...
Русенец буквално изригна в Мрежата. На човека му е дошло
Коментари Харесай

Русенец: Писна ми да троша колата си по улиците! Писна ми да ме правят на глупак!

Русенец безусловно изригна в Мрежата. На индивида му е пристигнало до гуша от незавършени улици, в които си троши колата, и от чувството, че всички предизборни обещания са били лъжливи. Постът на Атанас Атанасов накара русенци да вършат съпоставения с други градове в България и те не са в интерес на " Малката Виена ".

Ето какво написа във Фейсбук мъжът:

" Писна ми! Писна ми да чупя колата си по улиците на Русе! Писна ми да ме вършат на простак! Писна ми да очаквам! Г-н Кмете или каквото си там, тъкмо преди изборите ул. Плиска бе затрупана с тежка строителна техника и служащи! Работеше се старателно и помислих, че съм доживял да видя нещо полезно…

Уви, незабавно след леката Ви победа, безусловно в деня, всички служащи и техника изчезнаха и улицата остана на един асфалт от довеждане докрай! Започнахте поправки по други места, в което няма неприятно, само че за " Плиска " и " Тулча " ми остава горчивият привкус, че ще бъдат ремонтирани на идващите избори, евентуално…

Няма ли някакъв план, проект или периоди за довеждане докрай? Гледам Ст. Загора, Пловдив и други градове по какъв начин напредват с дни доста по-големи планове, а Русе тъпче на място! До по кое време? "

Ето по какъв начин реагираха други негови съграждани на написаното:

" Напълно съм склонен с написаното, само че и Господ да пристигна за Кмет на нашата доста дребна Виена, самичък нищо не може да направи. Качествен човешки материал няма, а тези, които му схващат, не им се занимава. Какво да направи, като го гледат в очите и го лъжат. Онази героиня Илиева? Ами предното геодезисче Наков, по какъв начин пързаляше Стоилов. Не съм му представител и бранител, само че това е ситуацията. Нали има и Общински съвет и Председател? Всички гледаме и...!Виновни сме всички и най-вече моето потомство и в този момент си берем плодовете и страда красивият ни град ".

Теодор Андреев е по-конкретен: Състояние на улиците в ЦЕНТЪРА на Русе: бул. Фердинанд - трагедия; бул. Цар Освободител - трагедия; бул. Съединение - трагедия; Борисова - трагедия; Христо. Г Данов; Духовно Възраждане; Църковна Независимост - ТРАГЕДИЯ. Да не приказваме за дребните улички. Това е единствено 1 квартал. Инфраструктурата в Русе е цялостна покруса. "

" Преди 10 дни си счупих бронята в една от шахтите по ул. " Плиска ". Преди година бях в Стара Загора, беше по-разкопана от Русе. Сега в неделя я посетих още веднъж - Стара Загора е неузнаваема. Та въпросът ми е когаааааа!? "

" Да, с колата след главен ремонт обиколихме България и Гърция - никакви проблеми. След една седмица в Русе отново е на остарялото състояние... Дупките в града наизуст ги знам. "
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР