Пиер Казираги, който е член на кралското семейство на Монако,

...
Пиер Казираги, който е член на кралското семейство на Монако,
Коментари Харесай

Член на кралското семейство преобърна Fiat 500, докато го разтърсваше около пистата Гран При на Монако

Пиер Казираги, който е член на кралското семейство на Монако, си спомни по какъв начин съумя да преобърне своя Fiat 500, до момента в който се движи с висока скорост по улиците на Монте Карло.

36-годишният, който е осми в линията за заместничество на монегаския престол, сподели, че обича да кара италианската кола, тъй като даже при ниски скорости се усеща, че се състезаваш, оповестява Дейли Стар. Докато приказва с някогашния английски водач от Формула 1 Дейвид Култард и някогашния притежател на тим F1 Еди Джордан в подкаста Formula For Success, той сподели: „ Обичам Fiat 500, тъй като по принцип при 40 км/ч, или 50 км/ч, в случай че вземете завой, той е доста бърз за тези коли.

" Чувствах се, че се състезавам, само че бях с 40, 45, 50 км/ч, към момента с рестриктивните мерки на скоростта в града. Но в случай че вземете крива с цялостна скорост на 40, можете да обърнете тези неща. Така че това беше метод за мен да се развличам.

„ Веднъж обърнах един в Монако “, добави той, имайки поради изключително бързото шофиране, което предприе по улиците на Монте...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР