В неделя ще има повече облаци и на много места

...
В неделя ще има повече облаци и на много места
Коментари Харесай

Времето в неделя: Краткотрайни валежи, температури до 26°

В неделя ще има повече облаци и на доста места от запад на изток ще превали временен дъжд.

На места в планинските региони в Западна България преваляванията ще са краткотрайно интензивни. Максималните температури ще са сред 21° и 26°, в София – към  21°.

Над планините облачността ще е най-вече забележителна и ще има превалявания от дъжд. В масивите от западната половина на страната преваляванията ще са краткотрайно интензивни, в обособени региони и ще прегърми.

 Сашко от Перник бе загубен още веднъж (СНИМКА) 3 мин. Сашко от Перник бе загубен още веднъж (СНИМКА)  Тежка злополука на автомагистрала „ Тракия “, има умрял човек 1 мин. Тежка злополука на автомагистрала „ Тракия “, има умрял човек  Малко прочут вирус заразява деца в Гърция, има първи смъртен случай 2 мин. Малко прочут вирус заразява деца в Гърция, има първи смъртен случай  bTV Репортерите: Вдъхновители на фантазии 9 мин. bTV Репортерите: Вдъхновители на фантазии  Рекорди в растежа на възнагражденията: Средната заплата в София надвиши 3000 лева 3 мин. Рекорди в растежа на възнагражденията: Средната заплата в София надвиши 3000 лева  След спецакция: Служители на проверявана компания настояват, че са бити от служители на реда 2 мин. След спецакция: Служители на проверявана компания настояват, че са бити от служители на реда  Сашко от Перник бе загубен още веднъж (СНИМКА) 3 мин. Сашко от Перник бе загубен още веднъж (СНИМКА)  Тежка злополука на автомагистрала „ Тракия “, има умрял човек 1 мин. Тежка злополука на автомагистрала „ Тракия “, има умрял човек  Малко прочут вирус заразява деца в Гърция, има първи смъртен случай 2 мин. Малко прочут вирус заразява деца в Гърция, има първи смъртен случай  bTV Репортерите: Вдъхновители на фантазии 9 мин. bTV Репортерите: Вдъхновители на фантазии  Рекорди в растежа на възнагражденията: Средната заплата в София надвиши 3000 лева 3 мин. Рекорди в растежа на възнагражденията: Средната заплата в София надвиши 3000 лева  След спецакция: Служители на проверявана компания настояват, че са бити от служители на реда 2 мин. След спецакция: Служители на проверявана компания настояват, че са бити от служители на реда

След обяд преваляванията в планините ще спрат. Ще духа сдържан югозападен, по високите и открити елементи – до мощен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 15°, на 2000 метра – към 10°.

Вижте 15-дневната прогноза за времето на Национален институт по метеорология и хидрология

Над Черноморието облачността ще е раздрана, след обяд – най-вече забележителна и тук-там по южното крайбрежие ще превали кратковременно. Ще духа до сдържан източен вятър. Максималните температури ще са 16°-19°. Температурата на морската вода е 16°-17°.

Вижте дълготрайната прогноза на Национален институт по метеорология и хидрология

В понеделник и вторник ще има доста слънчеви часове. Следобед е допустимо да превали и прегърми тук-там в Западна България. Температурите ще се покачат и оптималните ще са сред 24° и 29°.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР