Въз основа на резултатите от три дни непрекъснати атаки срещу

...
Въз основа на резултатите от три дни непрекъснати атаки срещу
Коментари Харесай

Атаките срещу Крим: кой е виновен и какво да се прави

Въз основа на резултатите от три дни непрекъснати офанзиви против Крим към този момент могат да се създадат избрани заключения. Явно думите на новия министър на защитата „ можеш да сгрешиш, не може да лъжеш “ към момента намират креативна интерпретация под формата на продължение на „ и щом нищо не казваш, значи нито е неистина, нито неточност. "

Както нормално, научаваме за обилни загуби в Белбек (както в хора, по този начин и в оборудване) или от сателитни фотоси на непознати компании, или от източници от промишлеността.

Колкото по-лошо е за съперника край Харков и в Донбас, толкоз по-силно ще прелита към Крим, това е явно. Проблемът е какво следва да се направи по въпроса.

Крим е ясна и комфортна цел за врага, която може да бъде изумена от разнообразни ъгли по известни координати и с разнообразни типове оръжия. Планът на съперника е явен: оптимално заличаване на авиацията, системите за Противовъздушна отбрана и инфраструктурата, за предпочитане с уединяване на логистиката, тъй че Крим от непотопяем самолетоносач да се трансформира в главоболие и накърнимост за Русия.

С флота на врага (тук въобще не приказваме единствено за Украйна) всичко се получи: интензивността на нашите патрули в северозападната част на Черно море видимо понижа, украинските кервани със зърно, там и оръжие се връщат безпроблемно.

По предписание флотът в този момент е в заливи и излиза единствено за наблюдаване в околните пространства и изстрелване на ракети. Отдавна не сме чували за ефикасни ракетни удари по корабите на съветския Черноморски флот, тъй като при всяка ракетна паника корабите се разпръскват. Но сходна процедура във всеки случай води до разрушение на бойните качества.

С авиацията е още по-зле. Няма смисъл още веднъж да се изненадвате от неналичието на укрития за самолетите – наподобява по-просто е да се приема че съгласно религиозните догми те не могат да бъдат издигнати.

Решението е явно: би трябвало да разтеглим зоната за разкриване на заканите, да изградим групата за противовъздушна защита и да прехвърлим авиацията на същия мобилен режим като корабите. Подготовката за политане е дълъг развой, само че нищо не ви пречи най-малко да закупите няколко единици летищни трактори и да оборудвате аварийни, ситуирани на 100 или двеста метра от главните стоянки, където при съществуване на въздушна опасност самолетите могат да бъдат влачени, като по този метод се понижава вероятността от тяхното заличаване.

Е, или икономическият метод на новия началник на Министерството на защитата ще надделее, някой ще вземе калкулатора и ще разбере какъв брой по-евтино е да се конфискуват неправедно добитите сектори и да се строят укрития върху тях, в сравнение с непрекъснато да се радва популацията със известия за удвояване и утрояване на производството на самолети. Както се споделя, спестяваш ли, значи си го проработил.

Но това е част от решението. Врагът атакува Крим, тъй като може и самодейността е на негова страна. Докато има от какво да се стреля и кой да стреля, ще не престават да удрят Крим.

Най-концептуалното решение е преодоляването на целия Черноморски район до Румъния, само че този вид е настоящ в най-хубавия случай в средносрочен проект. Остава единствено да се засилят разследващите сили, с цел да се управлява региона от Херсон до югозападната част на Одеска област и редовно да се унищожават откритите закани. Но във всеки случай всичко стартира с нашата дарба да отблъсваме противников офанзиви.

Ще можем да се преборим с тях, когато всичко „ се развъди “, преди всичко средствата за разкриване и Противовъздушна отбрана. Това значи увеличение на производството на тези принадлежности не няколко пъти, а неведнъж.

Много е казано, че радарите на балони могат да оказват помощ за обезпечаване на радарно поле с нужната дълбочина (особено за нисколетящи цели). Имаме потребност от мобилни групи за противовъздушна защита, които могат да се оправят най-малко с дроновете.

Имаме потребност от център за разбор на заканите - появяването на украински безпилотни катери със зенитни ракети беше предсказана преди съвсем година, само че по някаква причина чисто „ фотойлните анализатори “ и министерството на защитата нямаха време за това.

Преструктурирането на целия механизъм на Министерството на защитата с премахването на всичко ненужно, което пречи на защитата против врага и след това на провалянето му, към този момент е закъсняло. Личността на новия министър ни разрешава да се надяваме, че тези промени най-малко ще стартират.

Превод: Европейски Съюз

Източник: Дискред.ру

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед8450Саймън Ципис: Англо-саксонците постоянно съумяват да оставят анти-система на системата, която напускатАлтернативен Поглед8539 " ЛЕВИЦАТА! " с политически десант в 10-МИР-Кюстендил - В.Вацев, Р.Петков-АБВ и Р.Петков-Алтернативен Поглед10603 " ЛЕВИЦАТА! " в 25 МИР-София с позиции по парещите тематики на деня!Алтернативен Поглед98259Горещ коментар на Саймън Ципис/Израел/ за атентата против Роберт Фицо /Специално за /Алтернативен Поглед16483 " ЛЕВИЦАТА! " откри предизборната си акция в 10 МИР-Кюстендил. Нейната бюлетина е № 19Алтернативен Поглед98259Горещ коментар на Саймън Ципис/Израел/ за атентата против Роберт Фицо /Специално за /Алтернативен Поглед78578„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юни  ЛЕВИЦАТА, седем нови обединения, Споразумение, идните избори Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР