Нова прическа разхожда Йордан Йончев-Гъмзата, видя HotArena.Тромпетистът на Слави реши

...
Нова прическа разхожда Йордан Йончев-Гъмзата, видя HotArena.Тромпетистът на Слави реши
Коментари Харесай

Гъмзата развя буен перчем след като си присади коса

Нова прическа разхожда Йордан Йончев-Гъмзата, видя HotArena.

Тромпетистът на Слави реши да смени радикално имиджа си и да се раздели с прословутото си голо теме, с което беше прочут в последните години. Така от няколко месеца той се радва на буйна гъста грива, която дължи на процедура по присаждане на коса. Според слуховете музикантът се е подложил на процедурата в елитна клиника в Истанбул. Турската столица е желано място за естетични и пластични интервенции поради високото качество на работа на множеството клиники там. 

По всяка възможност тромпетистът е подхванал крачката преди повече от половин година. Основно предписание при присаждането на коса е, че крайният резултат е забележим най-малко 7-8 месеца след процедурата, а Гъмзата към този момент се радва на гъст перчем. Той е толкоз удовлетворен от новата си облага, че не желае да се подстригва късо, а съзнателно пуска по-дълга коса, с която умерено може да си прави дребни плитчици. Той мие косата си със специфични шампоани, препоръчвани от лекарите, а с жена му си правели дружно и маски за бляскав и мек косъм. Нуйната му грива обаче го е трансформирала в обект на жестоки насмешки. 

Колегите му от Ку-ку Бенд не спирали да се майтапят с него, а Краси Радков даже му лепнал прякор Мокета, с който и останалите от екипа почнали да се обръщат към него. За благополучие музикантът разбирал от подбив и въобще не се трогвал от подигравките. Йончев за последно се е виждал с дълга коса преди повече от 25 години. Когато стартира работа в Ку-ку Бенд по образеца на Слави се подстригва нула номер и повече от 2 десетилетия се подвизаваше с голо теме, написа Галерия. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР