Ники Дойнов рядко говори за личния си живот, но се

...
Ники Дойнов рядко говори за личния си живот, но се
Коментари Харесай

Жената на Ники Дойнов го свалила във фейсбук

Ники Дойнов рядко приказва за персоналния си живот, само че се знае, че щастливо е привързан с някогашната стюардеса Петя Иванова. Преди да се задоми, тя е работила за кувейтските авиолинии, само че в този момент е брокер. Съпрузите се радват на 7-годишен наследник на име Марко. Преди 4 лета журналистът и половинката му подписаха брак в частна първокласна винарна край Ивайловград. Собствениците на избата са и техни кумове. Църковната церемония  се състоя в храма „ Преображение Господне ”.

 

Колеги на Дойнов издават, че на сватбеното му празненство са били поканени към 80 души, измежду които доста телевизионни звезди, включително и екранната му партньорка Ани Салич. Присъствал и съперникът му от Би Ти Ви Юксел Кадриев, с който ги свързва дългогодишно крепко другарство, макар че се борят за рейтингите на разнообразни медии

Датата, на която влюбените избрали да слушат „ Менделсон ”, не е инцидентна. Те желали да провеждат церемонията на Еньовден, тъй като имали сантимент към националните традиции. Младоженците дарили всички посетители с ръчно направени венци от лековити растения. За положителното въодушевление на присъстващите пък се погрижили национални танцьори, както и певицата Деси Добрева.

Сега Дойнов и брачната половинка му живеят в баровски апартамент в елитна кооперация в столичния кв. „ Изток ”. Домът им е обзаведен напълно по поръчка, а за интериора са употребявали услугите на дизайнери.

В предишното дамата на журналиста е работила като стюардеса, само че в този момент натрупа стаж като брокер на недвижими парцели. Петя към този момент е фамилна дама и няма опция да лети толкоз постоянно до близки и далечни дестинации. Тя желае да има повече свободно време за сина си, по тази причина избира да се развива в малко по-спокойна специалност.

Водещият на Нова тв до последно криеше, че става татко . Дори сътрудниците му не бяха осведомени с този факт. Родителите дълго се чудили по какъв начин да нарекат наследника си - желали нещо нетрадиционно, само че в това време благозвучно. Накрая се спрели на Марко – древноеврейско име, което значи „ герой ”, а съгласно латинския прочит се превежда като „ неустрашим ”.

Близки до Ники издават, че той усърдно подготвил всичко в дома си, с цел да посрещне новия член на фамилията. С жена му обзавели детска стая още когато минали първите сериозни месеци от бременността. Интериорът бил решен в светли бежови тонове, а Дойнов се изръсил с обичайно огромна сума за бебешко креватче по гледище на брачната половинка си, която желала единствено най-хубавото за наследника им.

51-годишният публицист дълго време отхвърляше да скъса с ергенлъка, само че не щеш ли в този момент е по-щастлив от всеки път. Преди да срещне Петя той твърдеше, че има време да си поживее и през разум не му минаваше да се обвързва съществено. Екранният сътрудник на Ани Салич стана татко на 44 години. „ Като мина 50, тогава ще мисля за семейство ”, подхвърлял е Ники сякаш на смешка в свои изявленията. Щом срещна актуалната си жена обаче, бързо не помни за тези думи и се впусна сляпо в приключението, наречена фамилен живот.

Ники е споделял, че е срещнал с Петя по забавен метод. Тя била основател на първия им диалог, като му написала известие в обществената мрежа. „ Запознахме през 2015 година на Бъдни вечер. Бяхме другари във фейсбук, само че не се познавахме. Аз му писах, известието бе доста приятелско, с благопожелание за настъпващата Коледа, а на идващия ден той ме предложения на вечеря. Познавах го от екрана, само че ми беше забавно да усетя и дали е добър човек. Исках да видя дали е сензитивен. За Нова година не бяхме дружно, само че още не 1 януари ми се обади и ме предложения още веднъж ”, споделяла е половинката на водещия.

„ Когато се запознаеш с хубава жена, първите ти мисли не са тъкмо за брак. Първите хора, с които я срещнах, бяха Юксел Кадриев и Илия (бившият началник на новините в Нова). Отидохме на пиано бар и пристигна Пейо от „ Имаш поща ”. Изкарахме си ужасно. Разбрах, че ще ставам татко след концерт на обичаната ми група в Англия. Вълнението беше голямо! ”, разказвал е на собствен ред водещият.

Журналистът към този момент 27 години се занимава с телевизия, само че като напълно млад, тъкмо след излизането му от казармата, е работил и други неща – бил е общ служащ, сервитьор, продавач в магазин, Така и не сбъднал огромната си фантазия да стане водач. Още oт мaлък тoй бил тoлкoвa впeчaтлeн oт летенето, чe вce нacтoявaл c приятeлитe му дa хoдят нa аерогарата, зa дa ядaт cлaдoлeд и c чacoвe дa глeдaт кaк излитaт и кaцaт самолетите. Водещият мечтаел тъкмо това да е неговата специалност и даже кандидатствал във Висшето военновъздушно учебно заведение „ Георги Бенковски ” в  Долна Митрополия. За неволя или шанс, той се провалил на изпитите и не го приели.

Препъни камък  се оказали точните науки. Математиката не му вървяла и изкарал двойка. Това поставило завършек на бляна му да стане водач на изтребител. По подигравка на ориста водещият си е взел някогашната стюардеса за брачна половинка и споделя, че в този момент е доста благополучен в персоналния си живот.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР