Израелски въздушен удар уби 20 души в централната част на

...
Израелски въздушен удар уби 20 души в централната част на
Коментари Харесай

Жени и деца загинаха при израелски въздушен удар срещу Газа

Израелски въздушен удар умъртви 20 души в централната част на Газа, най-вече дами и деца, а борбите бушуваха в северната част на страната в неделя, до момента в който израелските водачи показаха разделяне по отношение на това кой би трябвало да ръководи Газа след войната, в този момент в нейния осми месец.

Премиерът на Израел Бенямин Нетаняху е изправен пред рецензии от личния си боен кабинет, като основният му политически противник Бени Ганц заплашва да напусне държавното управление, в случай че проектът не бъде изпълнен дефиниран до 8 юни, който включва интернационална администрация за следвоенната Газа.

Съветникът по националната сигурност на Съединени американски щати Джейк Съливан се чака да се срещне с висши израелски водачи в неделя, с цел да обсъдят упорит проект на Съединени американски щати Саудитска Арабия да признае Израел и да помогне на палестинската власт да ръководи Газа в подмяна на път към възможна държавност.

Г-н Нетаняху, който се опълчва на палестинската държавност, отхвърли тези оферти, заявявайки, че Израел ще поддържа неог...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР