Малко са страните в ЕС с над 2% от БВП

...
Малко са страните в ЕС с над 2% от БВП
Коментари Харесай

Димитър Главчев дава утре на ДАНС сигнала за частната детска болница

Малко са страните в Европейски Съюз с над 2% от Брутният вътрешен продукт за защита. Това сподели пред медиите министър председателят Димитър Главчев. Наваксваме с изоставането, похвали се той.

Основната ни задача са почтени и транспарантни избори, съобщи още служебният министър председател. Работим с ЦИК синхронизирано, добави Главчев. Към момента се оправяме със периодите, посочи още той. Кабинетът ще се бори с практиките за пазаруване на избор, стана ясно от безапелационната му поръчка. В непрекъсната връзка сме с всички министри, съобщи Главчев.

За проблема с частната детска болница той уточни, че на следващия ден подава сигнала до ДАНС и прокуратурата. Очаквам отчет и от Министерството на здравеопазването, акцентира министър председателят. Имам почит към всички медици, посочи той. Нямало е терзания към законосъобразността на решението на Министерския съвет, с което се даде зелена светлина за частната болница " Мама и аз ", само че пък след това бе анулирано, стана ясно от коментара му.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР