Луиза Григорова се снима напълно гола в новия български игрален

...
Луиза Григорова се снима напълно гола в новия български игрален
Коментари Харесай

Горещо: Вижте Луиза Григорова чисто гола, докато прави SEX с Владимир Зомбори

Луиза Григорова се снима изцяло гола в новия български игрален филм " Игра на доверие ", който наскоро мина по киноекраните в цялата страна. Продукцията, за жалост, не провокира необикновен зрителски интерес, макар безспорните си кинематографични качества. А може би и феновете не знаят, че ще имат редкия късмет да видят близо 2-минутен полов акт сред основната героиня Луиза Григорова и нейния екранен сътрудник Владимир Зомбори, който във кино лентата е неин брачен партньор, написа в. " Уикенд " в новия си брой.



Луиза и Владими Зомбори в миг на фамилиарност

По време на горещата сцена и двамата артисти са изцяло голи. Вижда се добре завършения бюст на Луиза Григорова, освен това в цялостни детайлности. Прави усещане, че някогашната манекенка в действителност има доста апетитни и стегнати гърди, които са изцяло естествени и не са усъвършенствани нито със силикон, нито с каквито и да е било други подплънки. Митът, че манекенката има дребни гърди, се разрушава на пух и прахуляк.



Луиза и Владимир в една от най-горещите еротични подиуми в историята на българското кино

За да няма конспирация, незабавно ще прибавим, че режисьор на кино лентата е мъжа на Луиза Григорова – Мариан Макариев, който по информация на „ Уикенд ” е участвал по време на снимането на сцената и персонално е стимулирал брачната половинка си да не се тормози, а да се отпусне пред камерата. Самообладание резервира и Владимир Зомбори, който също е фамилен – брачната половинка му е актрисата Весела Бабинова. Прави усещане, че до момента в който вършат секс пред камерата, Зомбори не допира нито един път стегнатите гърди на половинката си – явно Луиза не е поискала.





Владимир Зомбори обладава Луиза по време на екранната им полова сцена

Филмът „ Игра на доверие ” към този момент е включен в програмата на платформата HBO и може да се гледа както в главната стратегия, по този начин и от клиентите. Продуцент е актрисата Яна Маринова, която извършва и една от централните функции в продукцията.



Владимир Зомбори, до момента в който извършва съпружеските си отговорности във кино лентата " Игра на доверие "  
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР