Арсенал беше забелязан да репетира фалшиво вдигане на трофея, ако

...
Арсенал беше забелязан да репетира фалшиво вдигане на трофея, ако
Коментари Харесай

Арсенал репетира представяне на трофея от Висшата лига в малко вероятен случай на крах на Ман Сити

Арсенал беше видян да репетира подправено повдигане на трофея, в случай че влязат в историята и претендират за купата във Висшата лига за сезон 2023/24.

Артилеристите към момента имат шанса да изискат първата си купа от 20 години на последния ден - въпреки и при малко евентуални условия. Тимът на Микел Артета е на две точки зад Манчестър Сити.

Те би трябвало да победят Евертън и да се надяват, че Уест Хям може да удържи тима на Пеп Гуардиола в съответните им финални мачове. И макар че има потребност от услуга, с цел да вдигне трофея, наподобява, че подготовката за популярност е в ход.

Видеоклип, споделен в обществените медии, демонстрира по какъв начин чиновниците на клуба се качват на подиума за спечелилите до постамента с трофея от горната страна. Изглежда, че те също са събирали подправени медали - тъкмо както биха създали играчите, в случай че тимът на Северен Лондон бъде разгласен за първенец.

Имаше и огромен банер, подложен на терена, декориран с думата „ Шампиони “. Преди последния ден също са направени разпоред...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР