Световноизвестният рапър Дрейк загуби почти £450 милиона, след като подкрепи

...
Световноизвестният рапър Дрейк загуби почти £450 милиона, след като подкрепи
Коментари Харесай

Рапърът Дрейк загуби огромен залог за битката Тайсън Фюри срещу Александър Усик

Световноизвестният рапър Дрейк загуби съвсем £450 милиона, откакто поддържа Тайсън Фюри в борбата му в тежка категория с Александър Усик.

Канадският актьор направи залога преди титаничния конфликт на двойката в Саудитска Арабия в събота вечерта. Той даде поддръжката си на „ Циганския крал “, само че в този момент загуби, откакто Фюри беше надвит от своя украински конкурент с разграничено съдийско решение.

Сега това значи, че Дрейк е изгубил над £800 000 от парични награди, като неприятният му шанс с букмейкърите продължава. Усик беше разгласен за неоспорим международен първенец в тежка категория след хващащо окото показване против Фюри в Рияд.

Двама от съдиите зачетоха борбата на украинеца, до момента в който Фюри в този момент вижда своя несломим връх към своя край. Последният удар на Дрейк е единствено последният в дългата поредност от залози с огромни пари, когато става въпрос за спортни събития - само че той имаше разбъркан триумф с букмейкърите. 37-годишният състезател си обезпечи голяма заплата от £3 милиона, след...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР