Достигат ли посланията на кандидатите за власт до гласоподавателите в

...
Достигат ли посланията на кандидатите за власт до гласоподавателите в
Коментари Харесай

Анализатори: Предизборна кампания липсва

Достигат ли посланията на претендентите за власт до гласоподавателите в разгара на предизборната акция? И ще се оправи ли ЦИК с организирането на вота " 2 в 1 "? Журналистът и влогър Асен Генов и PR специалистът Максим Бехар гостуваха в студиото на " Добро утро, Европа " във връзка идните избори на 9 юни.

" Посланията към този момент потъват, беше пределно ясно, че при смесването на двата вота ще преобладават вътрешнопартийни проблеми. Двете акции са качествено разнообразни ", смянта Генов. Според него " сериозен проблем е, че директните партийни водачи бягат от директен спор, както и качеството на политически диалог фрапантно пада ".

" Всички си постановяваме автоцензура върху наличието на платените изявления в изборната акция ", добави той.

Максим Бехар сподели, че " няма акция, която да можем да разясняваме и оценяваме. Няма идея и визия, която да е друга и да е използвана ".

По думите му " не би трябвало да се води отрицателна акция " и са нужни водачи, " хора с харизма, които да покажат икономическа стратегия ".

" В политическо отношение малко или доста е ясно. Но няма тактика по какъв начин България ще се движи в икономическо отношение идващите години ", счита той.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР