Кметът на Варна Благомир Коцев и заместник-кметът по образованието Павел

...
Кметът на Варна Благомир Коцев и заместник-кметът по образованието Павел
Коментари Харесай

Уникално ученическо състезание стартира във Варна

Кметът на Варна Благомир Коцев и заместник-кметът по образованието Павел Попов участваха в откриването на Националното съревнование по специалности в областта на туризма.

Туризмът е сферата, която най-силно разказва България и вие ще бъдете прелестни представители на своята страна, обърна се към състезателите Павел Попов. Той поздрави освен спечелилите, само че и тези, които остават отвън челните места. Вие сте избрали прелестна сфера за развиване и без значение от класирането в надпреварата,  ще бъдете положителни експерти. Като такива, не просто ще получавате положително възнаграждение, а ще сте лицето на нашата страна, добави Попов.

В надпреварата, което се организира в курорта Златни пясъци, вземат участие 185 възпитаници от 48 професионални гимназии в страната. Жури в състав от най-хубавите експерти ще прави оценка знанията и уменията им в направленията " Най-добър млад хотелиер “, " Най-добър млад аниматор “, " Най-добър млад готвач “, " Най-добър млад сервитьор “, " Най-добър млад барман “ и " Най-добър млад хлебар-сладкар “.

Целта на националното съревнование е да обезпечи опция на учениците, участващи в шампионатите, да показват добитите на практика познания и компетентности в разнообразни области в областта на туризма. Мащабното събитие цели още да реализира директна връзка сред образованието и работодателите в България.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР