На снимката: Кадри от краля Коронацията на Чарлз и кралица

...
На снимката: Кадри от краля Коронацията на Чарлз и кралица
Коментари Харесай

Кралското семейство отбелязва една година от коронацията на крал Чарлз и кралица Камила с видео в почит, включващо стихотворение от лауреата на поета Саймън Армитидж (и принц Хари се появява много мимолетно!)

На фотографията: Кадри от краля Коронацията на Чарлз и кралица Камила, включена в нов видеоклип на кралското семейство, оповестен на X този следобяд

Поемата стартира с госта, който пътува до Лондон с трен, преди по-късно да вземе нейното място до „ водачи на коли за спешна помощ и медицински сестри, болногледачи и благотворителни служащи “, които също бяха поканени.

Поетът лауреат даже споменава Макс Уузи, момчето който е събрал над £700 000 за приюта в Северен Девън, като е спал на палатка в градината на родителите си в продължение на три години.

След това видеото демонстрира фрагменти на членове на обществеността, потопени в атмосферата по продължение на мола в навечерието на Коронацията, преди да скочи към клип на Кулата Мост по време на златния час.

След това на феновете се демонстрира екстериорът на Уестминстърското абатство, до момента в който „ въображаемият посетител...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР